Nkdi I1A2080©EvaBroekema

Het duurzame inzetbaarheidsspel (DI-spel)

Werkvermogen, vitaliteit en employability spelen een belangrijke rol bij de (duurzame) inzetbaarheid van personeel. Het onderzoek van het lectoraat HRM richt zich onder meer op die drie aspecten en op de vraag welke HRM-instrumenten het meest effectief zijn.

Het Lectoraat HRM heeft bij verschillende organisaties onderzoek gedaan naar duurzame inzetbaarheid. Als voorbereiding op dit onderzoek is een aantal interviews afgenomen bij medewerkers van die organisaties. Door die interviews is het idee voor een spel ontstaan, dat vervolgens verder is uitgewerkt.

Duurzame inzetbaarheid in beeld

Het spel helpt om belangrijke aspecten/vraagstukken rondom (persoonlijke) duurzame inzetbaarheid te verduidelijken en kan zowel individueel als in team verband gespeeld worden.

Spelenderwijs krijgen de deelnemers een beeld van hun duurzame inzetbaarheid waarbij het gaat om:

  • Een persoonlijke dialoog over duurzame inzetbaarheid.
  • Bewustwording: hoe sta IK erin?
  • Bewustwording: Hoe staat mijn TEAM erin?
  • Wat gaat goed?
  • Wat kan beter?
  • Hoe ga ik het gesprek aan met mijn leidinggevende?

Kosten en bestellen

Het spel is te bestellen via onderstaande link. De kosten per set (doos met bordspel in sluitbare zak en bijbehorende instructies en folders) zijn 50 euro, exlusief BTW en exlusief verzendkosten. Bij aanschaf van meerdere sets verrekenen wij slechts eenmaal de verzendkosten. Indien u mogelijk interesse heeft in meerdere spellen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen bijvoorbeeld een gratis proefexamplaar leveren of helpen met de instucties. Zelfs ophalen op onze locatie in Nijmegen is een mogelijkheid.

Ik wil graag het Spel Duurzame Inzetbaarheid bestellen.

Na het plaatsen van een order nemen wij contact met u op om de details zoals aantallen, de taalkeuze van het spel en leveradres te bespreken. De levertijd is enkele werkdagen. Bij vragen kunt u contact opnemen met het lectoraat via: lectoraat.hrm@han.nl