Over het congres

Uitgesteld tot voorjaar 2022

Op 25 november opent de HAN haar deuren! Voor iedereen die graag mee denkt en werkt aan de 3 uitdagingen waar we als HAN -en als samenleving- voor staan: samen werken en leren met digitale technologie, het verminderen van CO₂-uitstoot en het verkleinen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen.

Laat je verrassen op dit festival dat alle kennis rondom slim schoon sociaal bij elkaar brengt. Stel zelf je programma samen. Er zijn genoeg talks en workshops om uit te kiezen! Of ga voor de ‘unexpected’ ontmoeting: met een ‘slimme’ student, een ‘schone’ docent, een ‘sociale’ onderzoeker of een ‘toekomstbestendige’ professional uit de regio.

Geef jezelf snel op zodat we elkaar in real life ontmoeten op de Nijmeegse HAN Campus. Volg je HAN Unexpected liever online? Dat kan ook!
In welke vorm dan ook: we willen je verrassen en uitdagen samen te kijken naar toekomstbestendige oplossingen voor een slimme, schone en sociale toekomst.  


NKDI Bestuurslid
dr. Sarah Detaille geeft samen met Marc Damen en Samuel van Neure op het kennisfestival een presentatie over Goed Werkgeverschap 

  • GOED WERKGEVERSCHAP
    Hoe stimuleer je als werkgever dat kwetsbare werknemers zoals flexwerkers of praktisch geschoolde werknemers gezond aan het werk blijven?

Voor meer info ga naar: HAN Unexpected slim schoon sociaal en meld je aan!

Samuel van Neure


dr. Sarah Detaille


Marc Damen