‘Nederland gaat weer open!’ Tijd om jezelf een vitaliteitsboost te geven in de natuur, met een inspirerende groep en zeer enthousiaste begeleiders.

Het belang van vitaliteit is tijdens Corona alleen maar duidelijker geworden. Tijd om er professioneler mee aan de slag te gaan. Ben jij die persoon die binnen jouw organisatie bezig is of gaat met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? Wil jij als leidinggevende hierin een voorbeeldrol vervullen? Wil je jouw eigen vitaliteit versterken en wil je een spin-off geven aan vitaal leiderschap? Meld je dan aan voor de tweedaagse Vitaliteitsreis.

_images_brandspot_2020_opleiding_pedagogisch-didactisch-getuigschrift_studenten-docenten-in-het-bos-liggend_2020

In een kleine groep van 12 tot maximaal 15 personen ga je twee dagen (19 en 20 mei 2022) aan de slag met vitaal leiderschap. Zelf ervaren en beleven staat tijdens de tweedaagse centraal en wordt onderbouwd met theorie en gerichte opdrachten. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en plannen om vitaal leiderschap voor jezelf en voor jouw organisatie toe te passen. 

VOOR WIE?

De Vitaliteitsreis wordt speciaal georganiseerd voor leidinggevenden, managers en HR-/arbo-deskundigen, die een sleutelrol hebben op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen hun organisatie. Voor díegenen die Vitaal Leiderschap bij zichzelf willen versterken en/of op de kaart willen zetten binnen hun organisatie.