Christianne-Bongers-e1454057725728

Christianne Bongers is de drijvende kracht achter PUUR.nu en verantwoordelijk voor het regisseren en uitvoeren van uiteenlopende opdrachten op het gebied van arbeidsmarkt-, organisatie- en talentontwikkeling. De kracht van PUUR.nu is in beweging brengen van mensen. De methodiek UTOPIA in 10 stappen® inspireert mensen tot beweging. Tevens is het de basis van een organisatieontwikkelings-programma, waarin leren en groeien in combinatie met presteren van een organisatie centraal staat: PUUR Professioneel. In dit innovatieprogramma onderscheiden we diverse leer- en presteerniveaus, programma- en ontwikkellijnen.

Als oprichter en kwartiermaker ACE Nijmegen/Arnhem en bestuurder ACE landelijk levert Christianne een actieve bijdrage aan de ontmoeting, verbinding, activering en inspiratie tussen werknemers en werkgevers in de regio Nijmegen/Arnhem. Als landelijk bestuurder verbind ze de ACE regio’s en is ze actief betrokken bij de verder ontwikkeling van het concept.

ACE Nijmegen/Arnhem creëert een netwerk, een platform en een bundeling van alle kennis die nodig is om werknemers en werkgevers met elkaar economisch verantwoord duurzaam inzetbaar te maken en te houden. Een platform waarbij elke werkgever (intersectoraal) zich kan aansluiten om hun werknemers mogelijkheden te bieden op gebied van “werk naar werk” zowel tijdelijk als permanent.