View More: http://adbogaard.pass.us/nnportret2017

Ik ben werkzaam als Regisseur Duurzame Inzetbaarheid bij Nationale-Nederlanden. Na 16 jaar sales  heb ik veel ervaring opgedaan in het helpen van organisaties in de Groot Zakelijke markt (500+) bij het vormgeven en concretiseren van Duurzame Inzetbaarheid.

Met mijn passie en bevlogenheid voor dit mooie en relevante vak inspireer ik graag anderen. Ik heb de drive om kennis te vertalen naar de praktijk van werkgevers. Zo komen we van “knowing” naar “doing”. Ik haal veel plezier uit het delen en overdragen van kennis en inzichten. Dat doe ik onder andere door het verzorgen van trainingen of presentaties. Ook ben ik inzetbaar als (gast)docent en schrijf ik graag. In het verleden (2009, 2011) publiceerde ik een eigen boek: “Het WGA risico 10 jaar verzekerd”. In 2021 schreef ik een hoofdstuk voor de nieuwe versie van het belangrijke boek “Een leven lang inzetbaar”. Ook plaats ik regelmatig posts op Linkedin (zie Frank Brinkmans | LinkedIn).

Werkplezier haal ik vooral uit het inspireren en activeren (doen). Daarbij combineer ik mijn ruime ervaring in B2B (sales/klantbediening) met voorliefde voor inhoudelijk specialisme. Ik help graag met een concrete aanpak en vertaling naar de praktijk.

In mijn huidige rol bij NN ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor de dienstverlening op duurzame inzetbaarheid naar werkgevers. Daarnaast vertegenwoordig ik NN extern inhoudelijk, naar belangrijke private en publieke partijen op het vlak van Duurzame Inzetbaarheid. Verder draag ik bij aan de ontwikkeling van onze dienstverlening, propositie en verdere professionalisering van duurzame inzetbaarheid.

Na een studie Registercase- en caremanagement (2009) heb ik mij vanaf 2011 verdiept in duurzame inzetbaarheid. De aflopen jaren volgde ik een master HRM aan de HAN. Daarna heb ik mijn reis vervolgd met een verdieping in werkgeluk, dit vanuit mijn interesse voor de positieve psychologie. Na de certificering heb ik een examen afgelegd bij de Erasmus Universiteit / EHERO. Daarmee behoor ik tot de eerste groep gecertificeerde en gediplomeerde werkgelukdeskundigen in NL. Dit doe ik juist om echte inhoud te geven aan het onderwerp dat inmiddels bij vele organisaties aandacht krijgt (maar niet altijd de juiste inhoud).

Ook al ben ik zelf geen wetenschapper : In mijn werk hou ik van wetenschappelijk gevalideerde methoden. Ik zie mijzelf als een enthousiast ambassadeur van het huis van werkvermogen en inspireer daarmee graag werkgevers. In mijn werk geef ik graag extra aandacht aan thema’s zoals Kanker op de werkvloer, de Overgang van vrouwen en mantelzorg.

REGISTERS / TITELS

  • Rccm® Registercase- en Caremanager (Rnvc)
  • RCMC Register Casemanager Corporate (RSC Register)
  • RCDI® Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid

GECERTIFICEERD

  • Werkgelukdeskundige (EHERO)
  • Adviseur Werkvermogen (Blik op Werk)
  • Facilitator Company Radar (Blik op Werk)
  • Werken met KoBaDi (NPDI)
  • DIX (TNO / NiDi)