sandra1

PRiorities

Mr Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities (2004), begeleidt directeuren, managers, hoogleraren en advocaten die in een spagaat terecht komen tussen declarabele uren werken en hun management- of acquisitietaken. “Met een kickstart coaching on the job en verankering in het Priorities at Work Programma begeleid ik cliënten om minder uren te maken, het werk opnieuw in te richten, scherpe prioriteiten te stellen en hogere targets te halen”.

Targets komen uit business plannen, medewerker tevredenheidsonderzoeken en persoonlijke leiderschapsplannen. Soms functioneren mensen tijdelijk minder dan ze op basis van hun volledige capaciteiten kunnen.

Dat kan door allerlei redenen zijn, maar meestal door een spagaat tussen werkzaamheden en gebrek aan tijd het werk hier op in te richten. Een spagaat kan ook veroorzaakt worden door life events, hectiek als working parents, work life balance, mantelzorg, (chronische) ziekte of burn-out.

Priorities at Work programma (maandprogramma of een halfjaarprogramma)
Eén-twee dagen professional organizing – coaching on the job | Persoonlijke rapportage, schriftelijk advies | Ondersteuning bij de implementatie; telefonische high level coachingsessies | Webinars en masterclasses | Tools en instrumenten

De volgende kennisgebieden zijn geïntegreerd in de methode van Priorities: effectief en efficiënt werken, arbeidsrecht, Strategisch Human Resource Management, Duurzame Inzetbaarheid, EU beleid arbeidszaken, beleid vanuit Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bedrijfsgezondheidszorg,  arbeidsomstandighedenrecht.

Sandra’s werkervaring als advocaat, als Chief Human Resources tevens lid van het Management Team (verantwoordelijk voor de oprichting van een bedrijf in Ierland) en als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid voegt zij toe aan de expertise van cliënten.

Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid
Mr. Sandra Kruijt is bestuurslid bij het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid, opgericht door Prof. dr. Annet de Lange (Bijzonder hoogleraar aan de Open Universiteit (OU) en Lector Human Resources Management aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Prof. dr. Beatrice van der Heijden (Professor Strategisch HRM Radboud Universiteit).

Handboek Een leven lang inzetbaar
Voor het handboek Duurzame Inzetbaarheid van Dr. A. de Lange en Prof. dr. B.I.J.M. van der Heijden schreef
Mr. Sandra Kruijt het hoofdstuk: ‘De praktijk is weerbarstig. Ervaringen van (HR) managers in de praktijk’.

 

www.priorities.nl