Je loopt met een groep (HR) professionals in een inspirerende omgeving (De Veluwezoom en een stukje Posbank bij Velp en Rheden). Tegelijkertijd delen enkele experts hun kennis en ervaringen op het vlak van Duurzame Inzetbaarheid. Daarover ga je tijdens de wandeling met elkaar in dialoog.
Deze versie is georganiseerd door Johan Weevers (Manager HR & Ontwikkelen) en Frank Brinkmans (regisseur Duurzame Inzetbaarheid). Beiden zijn bestuurslid bij het NKDI en delen graag hun expertise. Tijdens deze Walk & Talk nemen wij je mee in diverse aspecten van Duurzame Inzetbaarheid. Dat doen we – stap voor stap – aan de hand van de metafoor van het Huis van Werkvermogen. Het huis is een hele mooie en bruikbaar metafoor voor het mooie en relevante vak van Duurzame Inzetbaarheid. Deze middag staan we stil bij onder andere:

  • GEZOND :                      Met deze wandeling (± 10 km) werken we aan onze eigen vitaliteit.
                                           Johan is wandelinstructeur en zorg voor een “mindfull walk”.
  • COMPETENT :              Het stimuleren van eigen regie door gedragsverandering (Frank)
  • GEMOTIVEERD :          Het belang van betekenisvol werk (door Kathi Broeksteeg-Künnen).
  • GEFACILITEERD :        Meer flow (laten) ervaren door werkdesign (Frank)

Johan, Kathi en Frank komen aan het woord en delen op hun eigen wijze inzichten en ervaringen. Dat doen we door die middag op enkele momenten een korte stop te maken waarin iemand zijn of haar kijk op ons mooie vak geeft. Tussendoor ga je daarover – al wandelend verder met elkaar in gesprek. Aan het einde van de middag zijn de diverse facetten van “het huis” doorgesproken. Ter afsluiting verzorgd Frank nog een korte wrap-up en heb je hopelijk veel inspiratie opgedaan om vanuit jouw rol als HR professional een volgende stap te zetten.

Zo vloeit theorie en praktijk op een mooie wijze samen, in een inspirerende omgeving.

Locatie
We verzamelen op de parkeerplaats van  Buitenplaats Beekhuizen.

Hier informatie over:

  1. Locatie Buitenplaats Beekhuizen – Bovenallee 1 Velp
  2. Auto : parkeren
  3. OV : je kan bij station Velp worden opgepikt – graag vooraf aangeven.

Tijden
We verzamelen om 14:45. Start uiterlijk om 15:00. Naar verwachting zijn we rond 17:30 terug op de startlocatie en gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Aanmelden
Deelname kost 39,95 en komt volledig ten goede aan het goede doel (via stichting de Lange Wandeling). Tijdens deze editie van de Walk & Talk is er plek voor maximaal 25 deelnemers.

Aanmelden kan via inschrijving website :  Het NKDI walk & talk – NKDI

Meer over de begeleiders / sprekers van deze middag:

1679423959018

Kathi Kunnen

Frank foto kleiner formaat

Frank Brinkmans

IMG_0396

Johan Weevers